aboutus

JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD

JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Μάρκες: Tisco
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 1billion-2billion
Ιδρύθηκε Έτος: 2015
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

ΟΜΆΔΑ ΧΆΛΥΒΑ JIANGSU TISCO. είναι μια κατασκευή ενσωμάτωσης παραγωγών, μια χονδρική, υλική επεξεργασία, μια αποθήκευση και μια διανομή. Τοποθετημένη στην πόλη wuxi, την επαρχία Jiangsu και την κατοχή μιας συνολικής επένδυσης 180 εκατομμυρίων CNY και των ετήσια πωλήσεων περισσότερων από 2 δισεκατομμυρίων CNY, η επιχείρηση έχει καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες και σταθερές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλούς διάσημους μύλους χάλυβα όπως Shanxi TISCO, η Σαγκάη Baosteel, Zhangjiagang POSCO και το ανοξείδωτο Lianzhong (Guangzhou).

 

Οι βάσεις της επιχείρησης περιλαμβάνουν τη ράβδο ανοξείδωτου, χωρίς συγκόλληση σωλήνας χάλυβα ανοξείδωτου: 201,202,301,302,304,304L, 304LN, 316,316L, 316LN, 317,317L, 309,309S, 310,310S, 2205,321,330,660, 443,444,347H, 409L, 904L, 1CR13,2CR13, 3CR13.To παρέχετε στους πελάτες τις καλύτερες υπηρεσίες, η επιχείρηση έχει τον εξοπλισμό επεξεργασίας όπως η γραμμή παραγωγής τοποθέτησης σε στρώματα σχεδίων καλωδίων, η μεγάλη τέμνουσα μηχανή, η κουρεύοντας μηχανή πιάτων και η πριονίζοντας μηχανή τα προϊόντα του χρησιμοποιούνται ευρέως στη μεταλλουργικές μεταλλεία, τις χημικές ουσίες και την προστασία του περιβάλλοντος, η κατασκευή των ανθεκτικών στη θερμότητα μερών, όπως ο στρόβιλος ατμού, ο στρόβιλος αερίου, ο στροφέας και superheater λεβήτων λεπίδων, η φόρμα, το ρουλεμάν, το εργαλείο, το στρατιωτικό μέρος προϊόντων, κ.λπ. επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με τη γυαλίζοντας μηχανή καθρεφτών, μέση γυαλίζοντας μηχανή πιάτων, sander, waterjet πριόνι, μηχανή αποτύπωσης σε ανάγλυφο, που σκίζει τη μηχανή, decoiler τη μηχανή, την τέμνουσα μηχανή πλάσματος, τη μεγάλη CNC μηχανή άλεσης, την τρυπώντας μηχανή και πολύ άλλο εισαγόμενο εξοπλισμό επεξεργασίας επιτρέποντας σε μας για να παρέχει τις διαφοροποιημένες υπηρεσίες συνήθειας. Και το κέντρο επεξεργασίας, μετά από περισσότερο από δέκα έτη λειτουργίας, έχει αυξηθεί σε μια δυνατότητα περισσότερων από 100 στρεμμάτων!

Ιστορία

Πόσο χαίρω πολύ. Είμαστε ένα εργοστάσιο επάνω περισσότερο από 10 έτη. Παράγουμε τα διάφορα είδη προϊόντων σχετικών με το ανοξείδωτο. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν τα φύλλα χάλυβα, πιάτα χάλυβα, σπείρες χάλυβα, σωλήνες χάλυβα, σωλήνες χάλυβα, φραγμοί χάλυβα, κύκλοι χάλυβα, τετραγωνικός χάλυβας, βαρελοποιός, εξαγωνικός φραγμός, σκάφη χάλυβα…
 
Εάν χρειαστείτε τα προϊόντα, θα σας δώσουμε τη λογικότερη τιμή. (*^__^*) και φυσικά, είμαστε προθυμότεροι να κάνουμε το φίλο με σας. Είναι η ευχαρίστησή μου να σας συναντήσω, οι φίλοι μου. Εμπιστευόμαστε ότι η εμπειρία μας να κάνουν αυτά τα προϊόντα και η αξιόπιστη ποιότητα θα μας εξουσιοδοτήσουν για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Μην μπορέστε να περιμένετε να λάβει την απάντησή σας ακόμα κι αν κάνετε ακριβώς έναν φίλο με σας.
Κίνα JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τα προϊόντα από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

Κίνα JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Η ομάδα μας

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών όλοι σε αυτήν την περιοχή περισσότερο από που 10 έτη, καλωσορίζουν τους πελάτες από επισκέπτονται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνουν εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!

Κίνα JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα JIANGSU TISCO STEEL GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Στοιχεία επικοινωνίας